2022 amalia gala ingrid tweede jurk diane von furstenberg 1
©ANP

Amalia feest nog even door in Oslo

After the party it’s the afterparty…

Een nieuwe foto van prinses Amalia in Noorwegen. Na afloop van het chique gala voor de 18e verjaardag van Ingrid Alexandra daar in Oslo, ging het feest kennelijk nog even door.

Lekker geshopt bij Net-a-Porter

We zien onze kroonprinses op een stukje meer casual en zoals we haar in Nederland kennen. Ditmaal in een jurk van Diane von Furstenberg, zo meldt Josine Droogendijk.

Het gaat specifiek om de chiffon maxi-jurk Erica in de print Hewes Large Black. Met een kek mouwtje, knoopjes en een lekkere split.

Hebben? Voor 667 euro is-ie nog te shoppen via Net-a-Porter. Waar Amalia ‘m vermoedelijk ook shopte.

Partner in crime

Naar wie Amalia’s partner in crime precies is, zoeken we nog even verder. Zij staat in elk geval niet op het grote royal-portret van de avond.

Het zou zomaar kunnen gaan om Isabella Massanet, de vriendin van de Griekse prins Achileas Andreas. De Oranjes zijn close met zijn ouders Pavlos en Marie-Chantal en Amalia zat tijdens het diner aan tafel met een aantal van de jonge Griekse royals (helemaal achteraan rechts op de foto hieronder).

2022 ingrid gala groep amalia anp
©ANP

Als het inderdaad Isabella is, dan had Amalia in haar nieuwe DvF direct iets om over te praten. Isabella is namelijk de dochter van de oprichter van het online luxewarenhuis waar Amalia en Máxima graag shoppen.

Ook Isabella’s ‘schoonmoeder’ Marie-Chantal heeft trouwens een link met modehuis Von Furstenberg. Haar zus Alexandra was jarenlang getrouwd met prins Alexander von Furstenberg, de zoon van Diane.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top 3 Stories