2023 eleonore mathilde opera belgische monarchie3
©Belgische Monarchie

Prinses Eléonore van België gaat op chic zwart

Koningin Mathilde nam haar jongste dochter mee naar de opera, en haar zwart-glitterende look wil je echt even zien.

Nu grote zus Elisabeth een tijdje in Oxford zit voor haar studie, is het her en der aan de andere kinderen van koning Filip en koningin Mathilde om de honneurs waar te nemen en handjes te schudden.

En ach, dan kun je het veel slechter treffen dan een chic avondje opera met je moeder.

2023 eleonore mathilde opera belgische monarchie5
©Belgische Monarchie

Heerlijk hip

Prinses Eléonore (15) zien we nog niet heel vaak op publieke momenten, buiten bijvoorbeeld de Nationale Dag om dan, maar als ze dan een prinsessendienst draait, doet ze het ook direct goed.

2023 eleonore mathilde opera belgische monarchie4
©Belgische Monarchie

Ze verscheen gewoon op een schoolavond in La Monnaie De Munt ten tonele in een glitterende zwarte top met een goede zwarte pantalon en matching zwarte laarzen. Van een heerlijk hip label ook nog. O, en met een zalige cat-eye, dat ook nog.

Modebewust

Eléonore’s top komt van het Belgische merk Indee, dat ook winkels in Frankrijk en New York heeft en zich vooral richt op modebewuste tieners. Hoger dan een prinses is dan haast niet haalbaar, maar het glittertopje is nog gewoon online te scoren, voor 95 euro.

indaw23 L 39 012 final websize1500px 1000x
©Indee

En de volgende dag gewoon weer op de middelbare school, alsof er niets gebeurd is. Maar het moge duidelijk zijn dat Eléonore de modesmaak goed te pakken heeft. Daar gaan we de komende tijd nog heel veel van horen.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top 3 Stories