prinses van oranje 2021 3
©RVD

Dit nieuwe Máxima-merk is ook helemaal Amalia-proof

Rosa de la Cruz is een bekende onder de royals en is net als Amalia dól op hartjes en boze ogen.

Heel af en toe popt er een nieuw Máxima-merkje op. Deze week gebeurde dat courtesy of mode-inspecteur Josine Droogendijk. De smiley-ketting die koningin Máxima eens droeg tijdens een VN-bezoek blijkt van het Londense merk Rosa de la Cruz.

Collage Maker 20 Jul 2022 11.38 AM
©UNSGSA

Rosa zelfs, het brein achter het merk, is een geboren Madrileense die banden heeft met het Guggenheim in New York en komt uit een Cubaans kunstnest. Zodoende kwam ze ooit terecht bij Vogue en diverse luxemerken. En daar zou ze Marie-Chantal van Griekenland hebben leren kennen, die ook in New York woont.

Nou ja, en die heeft natuurlijk weer nauwe banden met Máxima (ze zijn momenteel allebei op vakantie in Griekenland en zouden elkaar dan ook wel eens treffen). And there you go.

Maar wat wij vooral aardig vinden aan de sieraden van het merk, is dat het naast Máxima-approved ook heel erg Amalia-proof is.

Van deze oogoorbellen (Am loves een boos oog!)…

…en dit lieve ringetje…

…tot een mini-versie van Máxima’s smileys…

…die ons toch best doet denken aan haar geweldige ketting van SeeMe (lees hier ons interview met de inspirerende founder van dat merk!).

2021 amalia portret RVD rode jurk staand 01
©RVD

We zien onze kroonprinses er zo mee weglopen.

Vind je het zelf leuk en heb je het budget ervoor? Dan kun je het merk nu ook online shoppen.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top 3 Stories