2021 eloise portret PPE 01
© PPE Agency

Even binnenkijken bij gravinfluencer Eloise!

Ze heeft een nieuwe stek in Amsterdam aan een gracht.

Net als haar nichtje prinses Amalia voornemens is, verhuisde gravin Eloise, de dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien, voor haar studie van Den Haag naar Amsterdam, waar Elo de Hotelschool volgt.

Binnen Amsterdam is ze, zoals studenten dat wel vaker doen, al een paar keer verhuisd. En van een appartement dat ze deelde met twee roommates lijkt ze nu terecht te zijn gekomen in een aanzienlijk luxer appartement met meer privacy.

De locatie is alvast dreamy aan een Amsterdamse gracht – volgens Bekende Buren is het midden in de Jordaan – en met een woonoppervlakte van 160 vierkante meter, drie slaapkamers en twee badkamers heeft de gravin nu alle ruimte om wilde rondedansen te doen. Een en ander is verdeeld over twee woonlagen. In de ruime woonkamer vind je een open keuken en er is ook nog eens een aparte eetkamer.

Eloise rept over een ‘nieuw hoofdstuk’. Misschien dat ze gaat samenwonen met degene met wie ze ‘in love’ is? Er wordt echter ook volop gespeculeerd dat dit wellicht eveneens het studentenhuis van Amalia wordt. Dat zou best eens kunnen, maar vooralsnog wijst niets daarop. Am is al wel onder de pannen, de prinses zei vorige week dat ze extra dankbaar is omdat ze, ‘ondanks de krappe woningmarkt, een kamer heeft kunnen vinden in de hoofdstad.’

Dat Amalia zelf een kamer heeft gevonden, lijkt onwaarschijnlijk

Het idee dat ze heeft moeten ploeteren voor een plekje is adorable, maar de troonopvolger vijf hoog achter bij een huisjesmelker laten wonen is niet erg realistisch. Gezien het feit dat haar oom prins Bernhard vele panden in Amsterdam bezit, de familie Van Oranje best iets te besteden heeft en er rekening moet worden gehouden met haar beveiliging, kan er gevoeglijk vanuit worden gegaan dat het een en ander gewoon goed voor haar is geregeld. Niets mis mee, kroonprinses zijn heeft voordelen én nadelen.

@everyprofilenameistaken

why do i love this transition so much

♬ original sound – bernardo

Terug naar Eloise die vermoedelijk ook wel een beetje hulp heeft gehad bij het vinden van deze fijne plek. Afgaand op haar meest recente foto’s en TikTok is het in ieder geval een woning die qua trap goed is voor de beenspieren.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top 3 Stories