2021 carre maxima amalia alexia ariane gezin needle thread bp kopie
AMSTERDAM, 27-04-2021, CarreKoninklijke familie komt aan bij Carre in verband met de TV opnamen van 'Koningin Maxima een leven vol Muziek' /// Royal family arrives at CarrÈ in connection with the TV recordings of 'Queen Maxima a life full of Music'Op de foto: Koning Willem-Alexander, Koningin Maxima met hun dochters Prinses Amalia, Prinses Alexia en Prinses Ariane met prinses Beatrix Foto: Patrick van Emst/Brunopress

Shopping: dit merk is favoriet bij Amalia (én Ariane!)

In deze jurken zien wij de kroonprinses en haar zus(sen) al helemaal voorbijkomen.

Royals zijn in de norm ontzettend merkvast. Denk aan koningin Máxima die je kunt uittekenen in het Belgische Natan. Een merk dat Amalia en Ariane ook al eens droegen.

Zij kozen ook allebei al eens voor een jurk van het Britse label Needle & Thread. En hoewel dat niet bepaald betaalbaar is voor veel leeftijdsgenoten (gemiddeld betaal je zo 400-600 euro voor een jurk), snappen wij de aantrekkingskracht wel.

Zussenmode bij Carré

Amalia koos voor een Needle & Thread-design voor het concert voor haar moeders vijftigste verjaardag in Carré…

…en Ariane trok voor diezelfde gelegenheid óók een lange jurk van het merk aan.

2021 carre maxima 50 gala gezin anp

Nieuwe parels

Speciale gelegenheden die nu eenmaal vragen om nét iets meer dan een jurkje van Zara of H&M (ook favoriet natuurlijk). Daar hebben de A’s er gemiddeld meer van dan niet-koninklijke tieners. Daarnaast worden ze natuurlijk ook 1000x meer gefotografeerd.

Mochten de dames momenteel nog in de markt zijn voor een nieuwe garderobeparel (het rode nummertje voor Amalia’s nieuwe portretten misschien?) dan tippen wij deze zes nieuwe designs.

©ANP/Brunopress/Needle & Thread

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top 3 Stories