2022 amalia gala ingrid marchesa pink roze anp
©ANP

Amalia’s eerste galajurk: a closer look

Alles over die schitterende roze cape-jurk.

Roze is helemaal de trendkleur van dit seizoen. En dat hoef je onze kroonprinses geen twee keer te zeggen. Zij shopte voor haar eerste gala een bloedje van een look bij elkaar. Met sieradenpracht van mama en een jurk van, zo vermoeden wij, Marchesa.

2022 amalia linda zoon
©Linda Zoon

Mama Máxima tipt

Om precies te zijn de crepe cape-effect gown van Marchesa Notte, exclusief te koop via Net-a-Porter. Daar shopt koningin Máxima ook graag een vaak online. En het is natuurlijk logisch dat Amalia bij haar moeder te rade is gegaan voor haar eerste gala.

De jurk is nog te shoppen, als je zelf een gala-gelegenheid hebt en 960 euro hebt liggen.

Of toch NATAN?

Overigens zoemt het ook rond dat de jurk van NATAN zou zijn, nog zo’n Oranje-favoriet. Lees hier ons interview met designer Edouard Vermeulen over Amalia.

Wij krijgen de NATAN-in-Oslo echter nog niet bevestigd en kunnen ook geen foto van de jurk van het merk vinden. Wordt dus mogelijk vervolgd. Als het een NATAN is, is het in elk geval een zéér nauwe lookalike van de Marchesa, wow.

Schoenen spotten

De roze beauty is als gezegd gemaakt van crepe en spandex (ook wel zo fijn) en valt helemaal tot op de grond. Helaas hebben we Amalia’s schoenen (iets met glitters, dat staat vast) hierdoor nog niet in volle glorie kunnen spotten, maar kniesoor die daar op zo’n moment over klaagt natuurlijk.

Bingo

Máxima is zelf ook dól op cape-jurken, en dat snappen we helemaal. Het is in een jurk héél veel look. Tel daar een knalkleur, de nodige diamanten en een killer bos haar bij op, en je hebt bingo.

Hulde voor onze kroonprinses, dit smaakt direct naar meer.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top 3 Stories