2020 griekenland Olympia ANP 02
(c) ANP

Zon, zee en Eccho: de zomer van prinses Olympia & Co

Prinses Amalia is niet de enige die in Griekenland vakantie viert.

De Oranjes zijn niet gul met eigen kiekjes in het algemeen en al helemaal niet als het foto’s van hun vakantie betreft. De Griekse royals hebben daar niet zo’n last van en delen wel foto’s naar hartenlust. Dus, hoe ziet zo’n royal vakantie in Griekenland eruit?

Het voor de Grieken net als voor de Oranjes een familiegebeuren: een paar weken onder elkaar is gezellig, zeker met groter wordende kinderen die hun eigen levens beginnen te krijgen. Er is zo te zien ook wat aanhang mee.

En ook harige kinderen zijn meegereisd naar Griekenland: hier prinses Olympia en Eccho

Er wordt wat diepzinnig over zee gestaard door prins Constantine, de beoogd troonopvolger, zou Griekenland nog een monarchie zijn (en dat is het allang niet meer, dus hij kan zijn eigen leven leiden).

Verder wordt er getoerd op Spetses, ook een favoriete plek van de Oranjes.

Fashionable loungen in pyjama’s hoort er ook bij, het andere meisje is Isabella Massenet.

En de Griekse royals doen hun eer aan met vrolijke dansen: on the floor: prins Constantine en prins Achileas (niet bekend is of er ook serviesgoed is gesneuveld).

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top 3 Stories