Collage Maker 26 Jul 2022 07.46 AM

Ingrid Alexandra verliefd: haar mystery man onthuld

Toen de Noorse prinses haar lief uitnodigde voor haar verjaardagsgala, was het bekeken.

In Noorse kringen wisten ze al langer dat Ingrid Alexandra verliefd was. Ingewijde vaderlandse pers wist zelfs al op wie. De jongen is namelijk de zoon van een bekende Noorse advocaat. Maar toen Ingrid hem op de gastenlijst zette voor haar royal-feestje, was het hek van de dam. Inmiddels kent iedereen in Zweden zijn naam.

2022 magnus heien haugstad ingrid seoghor nrk1
©Se Og Hør

Gewoon op tv

Magnus Heien Haugstad (22) sierde onlangs zelfs zijn eerste magazinecover, van het Noorse royalblad Se Og Hør. En hij was ook gewoon in de televisie-uitzending van de landelijke zender NKR te zien, tussen de andere gasten. Heel discreet was zijn aanwezigheid, en die van een aantal andere vrienden van Ingrid, duidelijk ook weer niet.

Hier zie je Magnus aan de arm van Amalia’s (nog steeds niet geïdentificeerde) partner in crime bij de afterparty. Vermoedelijk een goede vriendin van Ingrid. Want wie jarig is, mag naast honderd royals natuurlijk ook haar eigen gastenlijst samenstellen.

2022 magnus heien haugstad ingrid seoghor nrk2
©NKR

Bekende Noor

En ja, als je eenmaal met je mooie, blonde kop op tv bent geweest kan het snel gaan (denk maar aan Isebrand in Nederland). De afgelopen maand groeide Magnus uit tot een ware bekende Noor. Hij gooide zijn Instagram op slot, verwijderde foto’s van zijn Facebook. Alleen zijn LinkedIn bleef online, niet onlogisch voor een student die straks ook gewoon op zoek wil naar een baan.

Magnus gaat in Groot-Brittannië naar school. Daar deed hij eerst een jaar Accounting, Economics and Mathematics aan Oxford, om vervolgens door te stromen naar Lancaster University voor een managementopleiding die hij in 2024 hoopt af te ronden.

2022 ingrid gala groep amalia anp

Diner op het paleis

Hij zou koning Harald en koningin Sonja al voor Ingrids officiële feestje ontmoet hebben tijdens een diner op het paleis. En zou ook kind aan huis zijn bij Ingrids ouders Haakon en Mette-Marit. Zijn eigen ouders wonen in Jar, niet ver van Oslo.

Hoe hij en de prinses elkaar ontmoet hebben, is onduidelijk. Maar ze zouden echt al een tijdje aan het daten zijn, dus ook terwijl hij in de UK zat voor zijn opleiding.

Wat dat betreft staat ze nog heel wat te wachten: in Noorwegen ga je tot je negentiende naar de middelbare school, dus zij doet pas in 2023 eindexamen.

2022 ingrid alexandra staatsieportret tiara parel boucheron kh3 1
©Kongehus

Studeren op Britse bodem?

Wat ze daarna wil gaan doen, weet de prinses nog niet zeker, al lonkt het Verenigd Koninkrijk ongetwijfeld. Niet alleen door Magnus, die dan al zo’n beetje klaar is op Britse bodem. Papa Haakon studeerde ooit ook in Groot-Brittannië.

“Ik heb een plan in gedachten, maar het verandert nogal vaak, dus ik wil het nog niet delen, omdat het kan veranderen”, deelde de prinses tijdens haar televisie-interview voor haar 18e verjaardag. “Mam wil dat ik een opleiding tot dokter ga volgen, maar we zullen zien.”

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top 3 Stories