2022 amalia amsterdam RVD grachten liggend
(c) RVD

Híer is de eerste foto van Amalia in Amsterdam gemaakt

En we vermoeden dat ze ook even aan de overkant is geweest.

Na de zomer begint prinses Amalia aan haar studie in Amsterdam. Of we daar veel van mee zullen krijgen is nog de vraag, want de mediacode vraagt om terughoudendheid, dus eens rondkijken in de studentenkamer zit er vast niet in. Hoeft ook niet, hoewel we ❤️ All Things Amalia, gunnen ook wij haar een studentenleven dat niet steeds op de voorpagina’s staat (af en toe eens een kiekje vrijgeven is natuurlijk welkom!).

2022 amalia foto amsterdam 05

Deze foto van Amalia in Amsterdam mogen we echter allemaal zien. En het was even puzzelen en speuren met Google Earth om de exacte locatie te bepalen, but we’ve got it. Voor wie op royal bedevaart wil: de foto is genomen vanaf een vlet / boot op de Keizersgracht. Op de achtergrond zie je de Kees Fensbrug in het verlengde van De 9 Straatjes, een überhip winkelgebied. Ze keek in de richting van de Raadhuisstraat.

En aan de overkant ligt Pulitzer’s Bar, een hotspot voor hippe jonge mensen, met een indrukwekkende cocktailkaart, waar ook Amalia’s nicht Eloise wel eens wordt gespot. Het wordt vast een dolle boel, vanaf augustus.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top 3 Stories